Legaal downloaden

HomeLegaal downloaden

Legaal Bladmuziek downloaden!

Hemelhoog.nl biedt u de mogelijk om op legale wijze digitale bladmuziek in pdf formaat aan te schaffen.

Alle liederen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze zijn geschreven door christen-musici met het verlangen dat de hun gegeven liederen u tot zegen zullen zijn. Met de inkomsten uit het gebruik van hun liederen kunnen zij geheel of gedeeltelijk in hun inkomen voorzien. Respecteer alstublieft hun rechten door nota te nemen van het volgende:

PDF: U koopt tijdens het bestellen een licentie voor 1 tot 4 afdrukken. U verwerft daarmee het recht het bijbehorende aantal afdrukken van de pdf te maken. (Bijv. U bent met 11 personen, bestel dan 3 maal de licentie voor 1 tot 4 afdrukken).

Het is nadrukkelijk NIET toegestaan de pdf digitaal of anderszins met derden binnen uw familiekring, kerk, organisatie, etc. te delen of te vermenigvuldigen, op uw website te plaatsen of op welke wijze ook te verspreiden. Illegaal kopiëren of openbaar maken van deze bladmuziek schaadt de belangen van de auteur(s).

Bestellen en Betalen: U kunt via onze veilige betaalomgeving betalen met iDeal via uw eigen bank.
Per transactie wordt bij het afrekenen een bedrag aan betalingskosten doorberekend. (bijvoorbeeld voor betalen met iDeal wordt

Downloaden: Bij de aankoop van een digitaal product (pdf) ontvangt u, nadat u de bestel- en betalingsprocedure met succes  heeft doorlopen, per email een factuur met een download link. Met deze link kunt uw aankopen downloaden. U heeft hiervoor 10 dagen de gelegenheid.
Ook kunt u via https://www.hemelhoog.nl/mijn-account/ inloggen met de gegevens die u per email heeft ontvangen en daar uw laatste aankopen inzien en downloaden.