bestellen

Koop hier je Hemelhoog liedbundel

Homebestellen

Bestel Hier:

Bestel de liedbundel Hemelhoog met 739 protestants evangelische liederen. Het liedboek is beschikbaar in drie uitgaven: een teksteditie met uitsluitend de teksten, een eenstemmige bundel met tekst en eenstemmige melodie en een muziekeditie met akkoorden voor de begeleiding met een aantal basisinstrumenten. Hemelhoog is geschikt voor jong en oud, maar het accent ligt op jonge generaties die graag lofprijs- en aanbiddingsliederen zingen met populaire melodieën.

Bestel nu de liedbundel Hemelhoog online met maar liefst 739 protestants evangelische liederen.

Alle liederen in één digitaal bestand. Zowel leadsheets (pdf) als liedteksten (txt) voor een aantrekkelijke prijs van €0,20 euro per lied! Extra mooi: online zijn diverse verbeteringen doorgevoerd m.b.t. diverse druk- en zetfouten in de bundel!

Leadsheets

Download nu in 1 keer de complete set leadsheets: alle 739 losse pdf-bestanden in 1 pakket. De leadsheets zijn identiek aan de muziekeditie van Hemelhoog. Het hele muziekboek in 1 x digitaal met de melodie en akkoorden in 1 ZIP-bestand. Ideaal voor muzikanten!  

Liedteksten

Download ook in 1 keer de complete set liedteksten: alle 739 losse txt-bestanden in 1 pakket. M.n. handig voor gebruikers van Easy Worship.

Help het Evangelisch Werkverband bij de missie

Het Evangelisch Werkverband wil samen met jou de kerk vernieuwen. We doen dat o.a. door in de breedte van de kerk nieuwe liederen te introduceren en liturgische vernieuwing in gang te zetten. Wordt nu donateur en ontvang een gratis exemplaar van Hemelhoog.

Ja,.ik wil helpen!

Licenties

Zoals u wellicht weet is het wettelijk verplicht om voor projectie ook licenties te regelen. Wij werken samen met CCLI in Nederland, die voor u veel zaken uit handen neemt.

Licentie aanvragen

Beamerpakket

OPSpro HemelhoogHet Evangelisch Werkverband wil samen met jou de kerk vernieuwen. We doen dat o.a. door in de breedte van de kerk nieuwe liederen te introduceren en liturgische vernieuwing in gang te zetten. Om dit te kunnen blijven doen zoeken we jouw hulp:

Bestel beamerpakket

Zij raden de Hemelhoog liedbundel aan:

 • adrian roest over hemelhoog

  "Hemelhoog is één bundel met zoveel verschillende liederen voor zoveel verschillende mensen. We kunnen leren van het lied van de ander én 'je eigen lied' zingen. En daarin samen iets van de creativiteit en verscheidenheid van onze Heer leren kennen."

  Adrian Roest / Coach en toetsenist en liedschrijver van de band Sela. /

 • bart visser over hemelhoog

  "In Hemelhoog staan liederen die ons helpen te belijden en te beleven hoe hoog, wijd en diep te liefde van Christus is. Het zingen van die liederen bindt samen, bouwt op en bemoedigt."

  Bart Visser / Musicus, theoloog en eindredactie Hemelhoog. /

 • Ds-ArjanBerensen over hemelhoog

  "Hemelhoog is de trouw die God ons bewezen heeft door Zijn Zoon aan de diepte van de aarde te geven. Liedbundel Hemelhoog zingt het wonder van het nieuwe leven met Christus uit: in alle toonaarden en door diverse muziekstijlen."

  Ds. Arjan Berensen / Voorzitter Confessioneel Gereformeerd Beraad /

 • Ds. de Bruin over hemelhoog

  "Hemelhoog is een mooie mix van nieuwe en ouderen liederen die mensen in deze tijd graag zingen. Als Confessionele Vereniging zijn we blij bij te kunnen dragen met een vijftigtal mooie Christus-belijdende liederen, zowel klassiek als voor deze bundel nieuw gemaakt. Een prima aanvulling op het Nieuwe Liedboek (2013)!"

  Dr. Wim de Bruin / Predikant in de PKN en bestuurslid Confessionele Vereniging /

 • Reyer over hemelhoog

  "De liedjes zijn overzichtelijk gecategoriseerd op thema, waardoor je er met het voorbereiden van themadiensten snel mee uit de voeten kunt."

  Reyer / Aanbiddingsleider /

Hemelhoog is ....

Hemelhoog is een aanvulling op eerdere liedbundels zoals Het nieuwe liedboek, het liedboek der kerken, Op Toonhoogte en de Evangelische liedbundel. In Hemelhoog vindt u christelijke liederen uit diverse bronnen en van diverse schrijvers, zoals opwekkingsliederen, muziek van Sela, Psalmen van Nu, Johan de Heer, Taizé of Schrijvers voor Gerechtigheid. U kunt de fysieke liedbundel aanschaffen of digitale bladmuziek downloaden van alle liederen uit Hemelhoog.  

Artiesten in liedbundel Hemelhoog

In Hemelhoog zijn christelijke liederen opgenomen van diverse artiesten en schrijvers. Een kleine greep uit de lijst met artiesten: Sela, Schrijvers voor Gerechtigheid, Elly & Rikkert en Roeland Smith

 

Bekende christelijke liederen in Hemelhoog

Het liedboek Hemelhoog is een samenstelling van diverse bekende en minder bekende christelijke liederen. Zo vindt u onder andere de volgende bekende liederen in Hemelhoog: ‘Ik zal er zijn’ (Sela), ‘Tienduizend redenen’ (Opwekking 733), ‘Wat hou ik van uw huis’, ‘De Kracht van Uw Liefde’ (Opwekking 488), ‘Jezus Is De Goede Herder’ (Elly en Rikkert), ‘Stil, Mijn Ziel, Wees Stil’ (Opwekking 717), muziek uit Life@Opwekking en veel meer liederen.

 

Christelijke liederen voor speciale gelegenheden

De bundel is zeer geschikt om te gebruiken voor speciale gelegenheden zoals rouw, bruiloft, doop, avondmaal en feestdagen zoals Kerst en Pasen. In de digitale liturgielijst kunt u ook liederen selecteren op thema. Hier kunt u zoeken welke liederen beschikbaar zijn en een lied eventueel meteen downloaden.

 

Hemelhoog bladmuziek online en offline

Protestants evangelische liedbundel met bladmuziek online en offline. Hemelhoog heeft niet een muziekeditie met akkoorden en noten, ook is de bladmuziek van alle liederen online te downloaden voor een klein bedrag per lied of als beamerpakket met alle liederen. Deze bladmuziek is zowel geschikt voor orgel als voor andere instrumenten en met gitaarakkoorden. Via de pagina ‘Liturgie’ kunt u liederen uit de bundel zoeken op o.a. trefwoord, thema, maatsoort en bijbeltekst.

 

Zoek het lied en download de bladmuziek

Zoek naar psalmen, opwekking en gezangen Zoek op op thema's, toonsoort en maatsoort Vind honderden liederen van artiesten zoals Sela, Schrijvers voor Gerechtigheid en Elly & Rikkert.

Download bladmuziek