Hemelhoog: aanbevolen door

HomeHemelhoog: aanbevolen door

Wij raden de Hemelhoog liedbundel aan:

 • adrian roest over hemelhoog

  "Hemelhoog is één bundel met zoveel verschillende liederen voor zoveel verschillende mensen. We kunnen leren van het lied van de ander én 'je eigen lied' zingen. En daarin samen iets van de creativiteit en verscheidenheid van onze Heer leren kennen."

  Adrian Roest / Coach en toetsenist en liedschrijver van de band Sela. /

 • bart visser over hemelhoog

  "In Hemelhoog staan liederen die ons helpen te belijden en te beleven hoe hoog, wijd en diep te liefde van Christus is. Het zingen van die liederen bindt samen, bouwt op en bemoedigt."

  Bart Visser / Musicus, theoloog en eindredactie Hemelhoog. /

 • Ds-ArjanBerensen over hemelhoog

  "Hemelhoog is de trouw die God ons bewezen heeft door Zijn Zoon aan de diepte van de aarde te geven. Liedbundel Hemelhoog zingt het wonder van het nieuwe leven met Christus uit: in alle toonaarden en door diverse muziekstijlen."

  Ds. Arjan Berensen / Voorzitter Confessioneel Gereformeerd Beraad /

 • Ds. de Bruin over hemelhoog

  "Hemelhoog is een mooie mix van nieuwe en ouderen liederen die mensen in deze tijd graag zingen. Als Confessionele Vereniging zijn we blij bij te kunnen dragen met een vijftigtal mooie Christus-belijdende liederen, zowel klassiek als voor deze bundel nieuw gemaakt. Een prima aanvulling op het Nieuwe Liedboek (2013)!"

  Dr. Wim de Bruin / Predikant in de PKN en bestuurslid Confessionele Vereniging /

 • Reyer over hemelhoog

  "De liedjes zijn overzichtelijk gecategoriseerd op thema, waardoor je er met het voorbereiden van themadiensten snel mee uit de voeten kunt."

  Reyer / Aanbiddingsleider /